CHERSONISSOS KRETA
Zee, bergen, tradtionele dorpjes

Locatie

Chersonissos Kreta

Chersonissos is één van de meest populaire vakantiebestemmingen op Kreta.Er zijn volop sport- en amusements gelegenheden in de omgeving van Chersonissos zoals: waterparken, watersporten, thema parken, restaurants, bars, discotheken en cafe’s.

Op 10 minuten loopafstand vindt u het eerste dorpje Koutouloufari.Een charmant traditioneel Kretenzisch dorp waar u authentieke lokale taverna’s en winkels met lokale producten vindt. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 10 minuten lopen, maar u vindt ook een aantal stranden op korte afstand. Door het hotel als uitvalsbasis te gebruiken, kan de nieuwsgierige reiziger het eiland verkennen, inclusief de prachtige stranden in de buurt, bergen en traditionele dorpjes, oude bezienswaardigheden en musea. Gemakkelijke toegang tot de nationale weg stelt u in staat om het oosten, westen of het zuiden van het eiland te bereiken en zijn natuurlijke schoonheid te ontdekken.

HOE TE BEREIKEN

Sylvia Hotel in Chersonissos is de ideale locatie voor bezoekers die een ontspannen vakantie op Kreta willen hebben, het is 26 KM van Heraklion vliegveld en 173 KM van Chania vliegveld.

AFSTANDEN